NL PL
EN

Mensen in de glastuinbouw nodig?
P&M Jobs is een internationale uitzendorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van ervaren vakpersoneel productie als ook ervaren mensen product specifiek geselecteerd, Wij kunnen altijd vakmensen leveren. Daarbij kijken we verder dan de Nederlandse landsgrenzen en werven we ook geschoold en ervaren Agrarisch personeel in andere Europese landen.

Talent en vaardigheden:
Mensen met speciale vaardigheden: Gecertificeerde heftruck chauffeurs , oppotters, technisch georiënteerde mensen, communicatieve teamleiders en betrouwbare communicatieve voormannen.
Is er behoefte aan een speciale vaardigheid met eventuele talen kennis? Hier zijn wij sterk in! Onze portefeuille met uitzendkrachten is bijzonder gedetailleerd en uitgebreid.

Diensten
Onze dienstverlening bestaat uit de werving en selectie van vakmensen, het vervoer van onze medewerkers, de salarisadministratie, een correcte afhandeling van alle wettelijke regels op het gebied van sociale lasten, verzekeringen, veiligheid en fiscaliteit.

Kwaliteit en veiligheid
Kiest u voor P&M Jobs  dan kiest u voor een betrouwbare partner. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Voor onze opdrachtgevers en voor onze vakmensen. We kunnen alleen tot een goed resultaat komen als aan alle voorwaarden is voldaan. Een goede certificeringis een van die voorwaarden. We beschikken dan ook over alle certificaten die u als opdrachtgever mag verwachten.