NL PL
EN

Onze organisatie

P&M Jobs B.V. is een dienstverlener gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling in de zakelijke dienstverlening. Omdat arbeidsbemiddeling altijd moet aansluiten op úw wensen, kent P&M Jobs een veelzijdige dienstverlening.
Gespecialiseerd in verschillende disciplines zoals; tuinbouw en agrarisch, groothandel logistiek, beroepschauffeur en bouw en techniek Zo kunnen we in uw totale personeelsbehoefte voorzien.
We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus doordat we gespecialiseerd zijn in uitvoerend werk tot MBO+ niveau. Van handige handjes op de werkvloer tot ervaren en gekwalificeerde mensen in de productie, tuinbouw, logistiek, techniek en op kantoor.
Communicatie tussen werknemer en werkgever is van essentieel belang. Wij hechten er dan ook grote waarde aan dat ons uitzend bestand bestaat uit een groot deel werknemers welke de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst van praktisch sprekend tot vloeiend.
Verder krijgen al onze uitzendkrachten de mogelijkheid tot het leren of het beter beheersen van de Nederlandse taal, P&M Jobs stimuleert al zijn werknemers met het zich verder ontwikkelen in zijn of haar vakgebied.
Belangrijk werk waar wij op onze eigen praktische manier een steentje aan willen bijdragen. Iedereen die wil werken in een uitvoerende baan tot MBO+ niveau is bij ons van harte welkom. Dat geldt ook voor de bedrijven die deze gemotiveerde uitzendkrachten goed kunnen gebruiken.
Praktische benadering onderstreept waar P&M Jobs voor staat. We zijn nuchter en werken hard. Dat is hoe P&M Jobs  groot geworden is. aanpakken zit in de vezels van ons bedrijf.