NL PL
EN

Mensenwerk:
Deze website gaat over mensen. De jongens en meisjes, mannen en vrouwen die iedere dag in samenwerking met onze klanten enthousiast en gedreven aan het werk zijn.

Groei is samen mensen leren kennen:
Iedere dag komt P&M Jobs in contact met nieuwe mensen, mensen met dromen en ambities. Dit geldt voor ons als arbeidsbemiddelaar, voor onze klanten en voor onze uitzendkrachten. Samenwerking is de basis van onze organisatie, maar bovenal elkaar te blijven uitdagen om te groeien.

Verantwoordelijkheid:
Als professionele arbeidsbemiddelaar berust op ons de verantwoordelijkheid om, als goed huisvader, zorg te dragen over vele facetten. Een belangrijk voorbeeld hiervan is, aan onze klanten te allen tijde verantwoording af te kunnen leggen over het naleven van Nederlandse wet en regelgeving, met al zijn componenten.
En daarnaast de verantwoordelijke en sociale omgang met onze uitzendkrachten, welke in veel gevallen via onze organisatie wonen en werken.
Sociaal en duurzaam, met respect voor mens en omgeving, dat is de kwaliteitsnorm.

Hoofdkantoor:
Onze onderneming is gevestigd in de gemeente
Bleiswijk. Vanuit deze plek, centraal gelegen voor de hele randstad werken wij. Altijd bereikbaar voor onze klanten en altijd bereikbaar voor onze mensen.
We vertellen u graag wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen. Wilt u ons daadwerkelijk leren kennen? Wij maken graag een afspraak!
We zijn en blijven persoonlijk en betrokken.
Het blijft, gelukkig, mensenwerk.

Hoogachtend,
People & Motivation Jobs.