NL PL
EN

Bouw & Techniek:
P&M Jobs is een internationale uitzendorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van ervaren vakpersoneel. Met een no nonsens mentaliteit en liefde voor het vak. Specialistisch ambachtslieden met hart en ziel voor het werk. Bewezen ervaring van onze uitzendkrachten is voor ons een vanzelfsprekendheid, en verantwoordelijkheidsgevoel een eis.
Van handige handjes tot gespecialiseerde vakmensen.

Talent en vaardigheden:
Mensen met speciale vaardigheden: Mig mag & tig lassers , steigerbouwers, metselaars, stukadoors, schilders, stratenmakers, cnc operators en/of betrouwbare communicatieve voormannen.
Betrouwbare communicatieve voormannen.
Is er behoefte aan een speciale vaardigheid of  certificering, met eventuele talen kennis? Hier zijn wij sterk in! Onze portefeuille met uitzendkrachten is bijzonder gedetailleerd en uitgebreid.

Diensten
Onze dienstverlening bestaat uit de werving en selectie van vakmensen, het vervoer van onze medewerkers, de salarisadministratie, een correcte afhandeling van alle wettelijke regels op het gebied van sociale lasten, verzekeringen, veiligheid en fiscaliteit.

Kwaliteit en veiligheid
Kiest u voor P&M Jobs  dan kiest u voor een betrouwbare partner. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Voor onze opdrachtgevers en voor onze vakmensen. We kunnen alleen tot een goed resultaat komen als aan alle voorwaarden is voldaan. Een goede certificeringis een van die voorwaarden. We beschikken dan ook over alle certificaten die u als opdrachtgever mag verwachten.