NL PL
EN

Scherpe prijsstelling:
P&M Jobs heeft het ideale internationale netwerk waardoor wij kunnen voorzien in zeer gemotiveerde personen met verantwoordelijkheids en veiligheidsgevoel. Onze chauffeurs van voornamelijk Oost-Europese herkomst worden met zorg gescreend, en altijd “fit to profile” bij klant en type transport geselecteerd.
Wat voor een vracht u ook vervoeren wilt, wij hebben voor u een vrachtwagenchauffeur met de juiste papieren. Of u nu bloemen vervoert of zand, onze chauffeurs weten er raad mee.

Talent en vaardigheden:
Mensen met speciale vaardigheden: Auto met laadkraan, kooiaap of bijzondere goederen.Onze mensen worden geselecteerd op ervaring met de daarbij behorende certificaten.
Is er behoefte aan een speciale vaardigheid, met eventuele talen kennis? Hier zijn wij sterk in! Onze portefeuille met uitzendkrachten is bijzonder gedetailleerd en uitgebreid.

Diensten
Onze dienstverlening bestaat uit de werving en selectie van vakmensen, het vervoer van onze medewerkers, de salarisadministratie, een correcte afhandeling van alle wettelijke regels op het gebied van sociale lasten, verzekeringen, veiligheid en fiscaliteit.

Kwaliteit en veiligheid
Kiest u voor P&M Jobs  dan kiest u voor een betrouwbare partner. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Voor onze opdrachtgevers en voor onze vakmensen. We kunnen alleen tot een goed resultaat komen als aan alle voorwaarden is voldaan. Een goede certificeringis een van die voorwaarden. We beschikken dan ook over alle certificaten die u als opdrachtgever mag verwachten.